Culinair genieten

Culinair, oftewel de kookkunst betreffend, op dat gebied zit je bij ons wel goed. Een avond uit bij restaurant Crijns staat garant voor een heerlijke ervaring. Niet alleen de gevarieerde gerechten op zich, maar ook de bereiding ervan overtuigt. De klassieke Franse keuken gecombineerd met moderne invloeden en een Aziatische touch, zo is onze keuken misschien nog het best te omschrijven. De passie en liefde voor dagverse ingrediënten en producten proeft je terug in ons culinair eten. We zorgen voor passende smaakcombinaties. Onze gedreven keukenbrigade onder leiding van chef Marc vertaalt passie en liefde voor het vak in elk gerecht dat de keuken verlaat. Elke keer prachtig van samenstelling, perfect van cuisson en een plaatje om te zien.  

 

HET CULINAIR MENU, ELKE GANG WEER EEN VERRASSING 
Wij vinden het geweldig om onze gasten te verrassen met ons culinair menu. Vanzelfsprekend houden we rekening met wat niet gewenst is of eventuele allergieën. De favoriete gerechten van chef Marc, vergezeld door een goed glas wijn. De tonen in onze wijnen tillen elk gerecht naar een hoger niveau. Dit verrassingsmenu serveren we in 3, 4, 5 of zelfs 6 gangen. Hetzelfde geldt voor het bijpassende wijnarrangement waarbij het ook mogelijk is om halve glazen te serveren. Dat is nog eens culinair genieten!

 

CULINAIR DESSERT, NEDERLANDSE KAAS OF EEN ZOET NAGERECHT
Om ons culinair menu op gepaste wijze af te sluiten laten we je kiezen tussen kaas of een zoet dessert. We bereiden dagelijks een vers zoet dessert, een heerlijke afsluiter van het verrassingsdiner. Liever hartig? Loop dan mee naar onze kaaskamer, gevuld met meer dan 40 van de beste kazen die Nederland te bieden heeft. Kies zelf je favoriete kazen uit samen met chef Marc. In combinatie met heerlijke huisgemaakte marmelade, vers desemkrentenbrood en een mooi glas port is dit dé afsluiter van het culinair menu. Natafelen onder het genot van een krachtige cognac, mooie whisky of een kop koffie behoort natuurlijk tot de mogelijkheden. We informeren je graag of kies van onze drankenkaart.   
 

Bekijk hier onze dinerkaart