AGENDA

  

26.10  |  WILD DINER

Op veler verzoek verzorgen wij deze avond een klassiek wild diner met prachtige wijnen.  

5 gangen menu all-in 89,50
(inclusief tafelwater, aperitief, 5 wijnen, koffie/ thee met lekkernijen) 
Uiteraard passen we graag het menu aan bij bijzonderheden, geeft dit bij de reservering aan dan houden we daar rekening mee. Niet zo'n wild liefhebber? Geef dit aan bij de reservering dan passen wij het menu graag aan. 

RESERVEER HIER UW DINER


16.11  |  PORT DINER

Het is inmiddels als de 4de editie van ons succesvolle port diner. We schenken deze avond 5 bijzondere porten, begeleid met een 5 gangen diner. De aanvang is vanaf 18.30u met een mooi port aperitief, zodat we om 19.00u van start kunnen gaan. 

5 gangen menu all-in 89,50
(inclusief tafelwater, aperitief, 5 porten, koffie/ thee met lekkernijen)
Uiteraard passen we graag het menu aan bij bijzonderheden, geeft dit bij de reservering aan dan houden we daar rekening mee. 

RESERVEER HIER UW DINER


25.12  |  EERSTE KERSTDAG

Kerst is een bijzondere gebeurtenis, heerlijk met het gezin, familie of vrienden tijd voor elkaar om te genieten van een heerlijke Kerstlunch of -diner. Even echt tijd voor elkaar en u zelf en uw gasten door ons in de watten te laten leggen. Het restaurant is geheel in Kerstsfeer, passende achtergrond muziek, en een heerlijk menu. Optimaal genieten samen. We serveren eerste Kerstdag lunch aankomst tussen 12.00u-13.00u en diner vanaf 18.00u. 

3 of 4 gangen lunch 
4, 5 of 6 gangen diner
Gelieve bij de reservering aan te geven hoeveel gangen u wenst en of wij rekening mogen houden met bijzonderheden.  

RESERVEER HIER UW LUNCH OF DINER


26.12  |  TWEEDE KERSTDAG

Kerst is een bijzondere gebeurtenis, heerlijk met het gezin, familie of vrienden tijd voor elkaar om te genieten van een heerlijke Kerstlunch of -diner. Even echt tijd voor elkaar en u zelf en uw gasten door ons in de watten te laten leggen. Het restaurant is geheel in Kerstsfeer, passende achtergrond muziek, en een heerlijk menu. Optimaal genieten samen. We serveren tweede Kerstdag het diner vanaf 17.00u. 

4, 5 of 6 gangen diner
Gelieve bij de reservering aan te geven hoeveel gangen u wenst en of wij rekening mogen houden met bijzonderheden.  

RESERVEER HIER UW DINER